21 januari t/m 7 februari 2018

Onze reis naar het  prachtige Peru en Bolivia is magisch en zal je wereld veranderen. Er is zoveel historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er jaren kunt reizen. Wij verblijven in en rond de heilige vallei in het prachtige Pisaq en bezoeken vele mooie plaatsen en reizen later door naar het magische Titicacameer en de wereld van Lemurië.

 

19 t/m 22 april 2018

Wie reist naar de Ardennen weet dat er oneindig veel mooie natuur- en krachtplekken zijn. Plekken waar je tot rust kan komen, je hart kunt ophalen en je intuïtie weer hoorbaar wordt. De plaatsen die we bezoeken, zijn een ideale plek om je met de natuur in verbinding te stellen. In deze reis verdiep je je contact met de natuur en voel je je weer verbonden. De natuur is de grote leermeester op deze reis. 

 

15 t/m 24 juni

De prachtige spirituele reis naar Zuid Frankrijk staat in het  teken van onvoorwaardelijke liefde. Op deze reis treden we in de voetsporen van de Katharen. We gaan op zoek naar de heilige graal en het mysterie rond Maria Magdalena. Je zult worden uitgenodigd je te verbinden met de moed van de Katharen. De reis staat ook in het teken van de energie van onvoorwaardelijke liefde zoals voorgeleefd door Maria Magdalena.

 

15 t/m 19 augustus

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. ontwikkeling. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen van je bewustzijn, die je niet elke dag bezoekt. Kom thuis bij jou!