Agenda voor onze reizen & workshops 2021

8 april 'Shamanic Holotropic Breathwork'

Adem is leven. Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen. Het Sjamanistisch Ademwerk is een prachtig ritueel voor transformatie. Lees meer.

12 - 16 april 'Verruim je hart'

       In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het           grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag           kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld           dan zijn? In deze workshop ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met            jezelf en je hartkracht. Lees meer

4 - 13 juni 2021 'Spirituele reis naar Ierland'

Een prachtige reis door het magische Ierland. Van zeer oude steencirkels en gewijde tempels tot prachtige natuurgebieden. Van enorme kliffen aan de westkust tot een klein eilandje met de ruïnes van een kloosterplek uit de 6de eeuw. We zijn dol op deze mooie reis en nemen je graag met ons mee. Reis je mee?  

September 2021 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Je komt alle weertypes tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. 

4 - 8 oktober 2021 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel geschreven. We bezoeken de prachtige piramides om hun afzonderlijke energie te ervaren. Ook reizen we naar andere magische plekken in de buurt, die minder bekend zijn, maar minstens zo fascinerend.