Agenda reizen & workshops voor innerlijke reizen 2020

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn onze reizen en workshops uitgesteld. Voorlopig kun je je wel inschrijven voor een reis naar Bosnie, Schotand en Malta maar kunnen we uiteraard niet voorspellen of onze activiteiten door kunnen gaan. Bij inschrijving krijg je tot nader bericht bij annulering van jou of onze kant geld teruggestort. 

'Magische meditatie'

Een gezamenlijke meditatie, vanuit je eigen plek. Vanuit verbinding met je hart en in contact met Moeder Aarde en het kosmisch veld van licht en liefde, neem je op jouw manier deel aan de gezamenlijke meditatie. Ons doel is dat je hart en alle universele liefde via jouw unieke zijn de wereld in stroomt. Geen andere focus dan dat en zonder gebruik van internet. Theo en ik zullen in de natuur zijn en drummen, zingen, fluiten of dansen en we 'zien' en verwelkomen je graag in deze cirkel.

De meditaties vinden plaats bij jou thuis of in de natuur. Tijdstip zenden we je per mail of vindt je op onze facebook pagina Magische Reizen bekend. Bijdrage is  jouw energie en gratis qua euro's.  

4-6 juni 'Terug naar de natuur'

Deze driedaagse intensive Terug naar de natuur is een vorm van retraite. Terug naar de basis van slapen in een tipi, koken op open vuur en ons verbinden met de natuur. Tijdens deze drie dagen kun je in alle eenvoud loslaten, transformeren, verstillen en herinneren. Kom je ook?

5-9 augustus  'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen en je verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? In deze workshop kom je thuis!  

week 35/36 2020 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel geschreven. We bezoeken de prachtige piramides om hun afzonderlijke energie te ervaren. Ook reizen we naar andere magische plekken in de buurt, die minder bekend zijn, maar minstens zo fascinerend. 

18 - 27 september 2020 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Je komt alle weertypes tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. 

1 - 8 november 'Spirituele reis Malta & Gozo'

Deze prachtige godinneneilanden zijn zeer interessant omdat de energie er zo goed voelbaar is. Er zijn vele tempels ter verering van de moedergodin, meer dan 5000 jaar oud. Ouder dan de Egyptische piramiden en ouder dan Stonehenge. Reis mee naar Malta & Gozo waar je je hart kan ophalen aan alle liefde.