Agenda reizen & workshops

12 - 26 april 2019

Het verrukkelijke Egypte wil je toch wel eens in je leven bezocht hebben. Op deze reis nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de Nijl en bezoeken we prachtige tempels. Luxor, Karnak, Abydos en Dendera staan zeker op het programma. Maar ook de tempels in het zuiden nabij Aswan. De vier nachten in de woestijn, slapend onder miljoenen sterren is een ware belevenis, die je niet snel zult vergeten. 

21 - 25 augustus 'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen die je niet elke dag bezoekt.  Herinner je jouw essentie en kom er thuis!  

20 - 29 september 2019

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Zon, wind, storm, regen, briesjes je komt het allemaal tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen gaan ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. Reis je mee? 

november 2019

Wil je een bijzondere woestijn ervaren dan is de Great Sandsea desert echt een unieke plek in Siwa Egypte. De aquifers, de oude waterlagen, zorgen voor een bijzondere woestijn en ook voor vele mooie waterbronnen. We bezoeken bronnen, oude graven en krachtplaatsen in de woestijn. Een heel bijzondere plek met een reis die zich nog aan het ontvouwen is. Heb je interesse laat jet ons dan weten!