Agenda reizen & workshops voor innerlijke reizen 2020

14 - 29 februari 'Spirituele reis Peru & Bolivia'

Deze prachtige reis naar Peru & Bolivia voert langs de mooiste plekken van de heilige vallei en brengt je in verbinding met het oude weten. De bergen zo wijs en de wateren zo heilig. We gaan er met liefde weer heen en nemen je graag met ons mee naar dit prachtige gebied. Reis je mee?

16 - 22 maart 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel geschreven. We bezoeken de prachtige piramides om hun afzonderlijke energie te ervaren. Ook reizen we naar andere magische plekken in de buurt, die minder bekend zijn, maar minstens zo fascinerend. 

15 - 24 mei  'Spirituele reis naar Ierland'

Een prachtige reis door het magische Ierland. Van zeer oude steencirkels en gewijde tempels tot prachtige natuurgebieden. Van enorme kliffen aan de westkust tot een klein eilandje met de ruïnes van een kloosterplek uit de 6de eeuw. We zijn dol op deze mooie reis en nemen je graag met ons mee. Reis je mee?  

4-6 juni 'Terug naar de natuur'

Deze driedaagse intensive Terug naar de natuur is een vorm van retraite. Terug naar de basis van slapen in een tipi, koken op open vuur en ons verbinden met de natuur. Tijdens deze drie dagen kun je in alle eenvoud loslaten, transformeren, verstillen en herinneren. Kom je ook?

5-9 augustus  'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen en je verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? In deze workshop kom je thuis!  

18 - 27 september 2020 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Je komt alle weertypes tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. 

1 - 8 november 'Spirituele reis Malta & Gozo'

Deze prachtige godinneneilanden zijn zeer interessant omdat de energie er zo goed voelbaar is. Er zijn vele tempels ter verering van de moedergodin, meer dan 5000 jaar oud. Ouder dan de Egyptische piramiden en ouder dan Stonehenge. Reis mee naar Malta & Gozo waar je je hart kan ophalen aan alle liefde.