Agenda reizen & workshops

2 t/m 16 november 2018

Het verrukkelijke Egypte wil je toch wel eens in je leven bezocht hebben. Op deze reis nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de Nijl en bezoeken we prachtige tempels. Luxor, Karnak, Abydos en Dendera staan zeker op het programma. Maar ook de tempels in het zuiden nabij Aswan. De vier nachten in de woestijn, slapend onder miljoenen sterren is een ware belevenis, die je niet snel zult vergeten. 

november

De innerlijke reis 'Leven in vrijheid' is een persoonlijke reis door je lichaamspantser en energiesysteem. Een ontwikkelreis waarin je loskomt van oude patronen en meer vrijheid en ruimte ervaart. Meer info vind je op de website www.ericavanriet.nl. 

januari 2019

Onze reis naar het  prachtige Peru en Bolivia is magisch en zal je wereld veranderen. Er is zoveel historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend dat je er jaren kunt reizen. Wij verblijven in en rond de heilige vallei in het prachtige Pisaq en bezoeken vele mooie plaatsen en reizen later door naar het magische Titicacameer en de wereld van Lemurië.

 

juni 2019

Kampeerreis naar Frankrijk. Info volgt

augustus 'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. ontwikkeling. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen van je bewustzijn, die je niet elke dag bezoekt. Kom thuis bij jou! 

 

september 2019

Rondreis Schotland. Info volgt