Agenda reizen & workshops

21 - 25 augustus 'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen die je niet elke dag bezoekt.  Herinner je jouw essentie en kom er thuis!  

20 - 29 september 2019

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Zon, wind, storm, regen, briesjes je komt het allemaal tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen gaan ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. Reis je mee? 

15 - 27 en 27 - 30 november 2019

Wil je een bijzondere woestijn ervaren dan is de Great Sandsea desert echt een unieke plek in Siwa Egypte. De aquifers, de oude waterlagen, zorgen voor een bijzondere woestijn en ook voor vele mooie waterbronnen. We bezoeken bronnen, oude graven en krachtplaatsen in de woestijn. Als je wilt kun je nog een paar dagen Cairo bijboeken en een bezoek brengen aan de piramides.