Agenda voor onze reizen & workshops

9 november 'Maandelijkse meditatie'

Meditatie heeft vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In deze meditaties stemmen we af op bewustzijnsvelden en laten we ons meevoeren in velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld. Meditatie brengt inzichten, ontspanning en heling. Wil je meedoen, zend ons dan een mailtje

Data: 14 sep, 12 okt, 9 nov en 14 dec in Wageningen van 19.30 - 21.30 uur. Bijdrage is 12,50 per avond. 

19 november 'Shamanic Holotropic Breathwork'

Adem is leven. Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen. Het Sjamanistisch Ademwerk is een prachtig ritueel voor transformatie. Lees meer.

20 november 'Sjamanistische Trancedans'

Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Waar wij zijn, is de dans. Sjamanistische Trancedans is een innerlijke dans, een eigen persoonlijke reis. Trancedans brengt je in vervoering, brengt je thuis en laat je je verbondenheid voelen met moeder aarde en de universele wereld. Lees meer

15 - 21 maart 2021 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel geschreven. We bezoeken de prachtige piramides om hun afzonderlijke energie te ervaren. Ook reizen we naar andere magische plekken in de buurt, die minder bekend zijn, maar minstens zo fascinerend. 

28 mei - 6 juni 2021 'Spirituele reis naar Ierland'

Een prachtige reis door het magische Ierland. Van zeer oude steencirkels en gewijde tempels tot prachtige natuurgebieden. Van enorme kliffen aan de westkust tot een klein eilandje met de ruïnes van een kloosterplek uit de 6de eeuw. We zijn dol op deze mooie reis en nemen je graag met ons mee. Reis je mee?  

September 2021 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Je komt alle weertypes tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen.