Agenda reizen & workshops voor innerlijke reizen 2020

14 - 29 februari 'Spirituele reis Peru & Bolivia'

Deze prachtige reis naar Peru & Bolivia voert langs de mooiste plekken van de heilige vallei en brengt je in verbinding met het oude weten. De bergen zo wijs en de wateren zo heilig. We gaan er met liefde weer heen en nemen je graag mee. Bijzonder aan deze reis is dat we zelf al een maand in Peru vertoeven en je de allermooiste ontdekkingen kunnen laten ervaren. Reis met ons mee!

17 - 22 maart 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze vijfdaagse reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel te vinden is. We zullen echter ook naar andere magische plekken reizen, die minder bekend zijn. Meer info volgt.

15 - 24 mei  'Spirituele reis naar Ierland'

Info volgt

4-6 juni 'Terug naar de natuur'

Deze driedaagse intensive Terug naar de natuur is een vorm van retraite. Je kunt in alle eenvoud transformeren en vooral verstillen. 

5-9 augustus  'Thuiskomen bij je essentie'

Deze vijfdaagse intensive Thuiskomen bij je essentie is een krachtige workshop voor harmonie en transformatie. Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen die je niet elke dag bezoekt.  Herinner je jouw essentie en kom er thuis!  

18 - 27 september 2020 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Zon, wind, storm, regen, briesjes je komt het allemaal tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen gaan ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. Reis je mee? 

30 oktober - 8 november 'Spirituele reis Malta & Gozo'

Info volgt