Agenda voor onze reizen & workshops 2021

11 juli zweethut ceremonie

De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. De zweethut en de ceremonie is een moment van bezinning. We komen bij elkaar om dieper contact te maken met Moeder Aarde, Spirit, de Kosmos, de windrichtingen, de elementen en zo de verbinding met onszelf te verstevigen. Lees meer

29 juli shamanic holotropic breathwork

Adem is leven. Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen. Het Sjamanistisch Ademwerk is een prachtig ritueel voor transformatie. Lees meer.

4 september 'Zweethut ceremonie'

Een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging. Lees meer

6 t/m 9 september 'Verruim je hart'

       In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het           grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag           kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld           dan zijn? In deze workshop ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met            jezelf en je hartkracht. Lees meer

17 t/m 26 September 2021 'Spirituele reis Schotland'

We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Je komt alle weertypes tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. 

2 oktober zweethut ceremonie

Een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging. Lees meer

4 - 8 oktober 2021 'Spirituele reis naar Bosnië'

Deze reis naar Bosnië voert ons uiteraard naar de piramides en de tunnels, waarover veel geschreven. We bezoeken de prachtige piramides om hun afzonderlijke energie te ervaren. Ook reizen we naar andere magische plekken in de buurt, die minder bekend zijn, maar minstens zo fascinerend. 

29 oktober t/m 5 november 'spirituele reis naar Malta & Gozo'

Deze prachtige godinneneilanden zijn zeer interessant omdat de energie er zo goed voelbaar is. Er zijn vele tempels ter verering van de moedergodin, meer dan 5000 jaar oud. Ouder dan de Egyptische piramiden en ouder dan Stonehenge. Reis mee naar Malta & Gozo waar je je hart kan ophalen aan alle liefde.