Innerlijke magische reis

Magische reizen bied je de mogelijkheid om een individuele magische reis te maken. Een innerlijke reis door lagen van je bewustzijn met als doel je te versterken in je innerlijke kracht. Zowel in een reading als in (sjamanistische) healing sessies helpen we je energie te laten stromen, vrij van de blokkades die waren opgetreden. 

Healing sessies

We bekijken samen welk thema zich aandient voor de individuele sessie en wij creëren een krachtveld, waarin jouw heling kan plaatsvinden. Een krachtveld bestaat uit energetische voorwerpen zoals kristallen, miljoenen jaar oude versteend hout, kaarten, symbolen, die jouw groeiproces ondersteunen en je helpen weer in verbinding te staan met je bron. Een krachtveld kan zo krachtig zijn als de plekken die we op onze reizen bezoeken. Veel van onze voorwerpen hebben we ook mogen meenemen naar hier, om te gebruiken tijdens healingen. Onze rol is het kanaliseren en verbinden van de energie van het veld met jouw energiesysteem, waardoor de daadwerkelijke transformatie plaatsvindt. Healing, hands on healing, sjamanistische healing kan allemaal onderdeel zijn van het proces. We geven deze sessie samen, in een bedding van mannelijke en vrouwelijke kracht.

Een sessie duurt anderhalf uur en bedraagt 130,- inclusief btw.  

 

Sjamanistische healingsessies

In de sjamanistische healingsessies spelen ceremonie, drum en ratel de hoofdrol. We maken drumreizen en ook nu zetten we een energetisch veld neer. In een veilige bedding reis je innerlijk naar diverse werelden van bewustzijn, zoals de benedenwereld, middenwereld of bovenwereld. We reizen om je krachtdieren en gidsen te ontmoeten en antwoorden te vinden in jezelf. We reizen naar verloren zielsdelen om ze op te halen of halen energie die niet bij je hoort weg. Afhankelijk van je vraag bezoeken we samen met je de werelden en vindt je antwoord en healing. We geven deze sessie samen, in een bedding van mannelijke en vrouwelijke kracht.

Een sessie duurt anderhalf uur en bedraagt 130,- inclusief btw.  

Aurareading

Een aurareading is het lezen en in beweging brengen van energie die relevant is voor je ontwikkeling op dit moment. In een aurareading leest Erica je aura en chakra's ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Een aura is een energieveld dat ieder mens omhult en elk energieveld is persoonlijk en uniek. Het is een afspiegeling van je binnenwereld op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. In het energieveld bevinden zich energiecentra: de chakra’s. We hebben zeven hoofdchakra’s met elk hun eigen thema’s. Tijdens het lezen ontvang ik beelden, gevoelens, kleuren, woorden en indrukken die ik voor je interpreteer. Zonder eigen oordeel geef ik informatie over je kwaliteiten en hoe ze tot uiting komen in je leven. Ook krijg je informatie over waar de energie minder gemakkelijk stroomt en je jezelf al dan niet bewust tegenhoudt in je persoonlijke groei. Je krijgt een energetisch beeld beschreven zonder oordeel. Het effect van een aurareading is dat het je zelfinzicht geeft en bekrachtigd wat je diep van binnen al weet. Het brengt je bij de essentie van waar je mee bezig bent en het stimuleert je om optimale keuzes voor jezelf te maken. Door de reading komt er ruimte in de energiestroom en vind je gemakkelijker antwoord op je vragen.

Een aurareading bedraagt €125,- en kan zowel in de praktijk plaatsvinden als thuis via beveiligd videobellen.