Spirituele reis Frankrijk

Op deze hartverwarmende reis treden we in de voetsporen van de Katharen en verbinden we ons met de onvoorwaardelijke liefde van Maria Magdalena. Deze reis is een zich ontvouwend mysterie, waarbij we ons steeds dieper verbinden met en open stellen voor krachtig universeel liefdesbewustzijn. In het Katharengebied raak je verbonden met een harmonische en liefdevolle samenleving, gekenmerkt door gelijkheid, respect en broeder- en zusterschap. Zowel mannen als vrouwen predikten het geloof in gelijkheid. Zij gaven het Christusbewustzijn vorm op authentieke en 'Ketterse' wijze. We zullen diverse krachtplaatsen bezoeken en je zult ervaren hoe deze energie op je inwerkt, je balanceert, harmoniseert en je hart opent. In de (natuur)gebieden waar de energie van Maria Magdalena aanwezig is, raak je verbonden met haar stille kracht en wijsheid en opent je hart zich meer en meer. 

 

Reisbeschrijving

Onze reizen kenmerken zich door een zich ontvouwend programma. Het ligt niet van te voren vast, omdat we het afstemmen op de energie van de plekken en de thema's die de deelnemers (on)bewust inbrengen. We maken tijdens de reis wel gebruik van een aantal vaste  onderdelen. We maken op deze reis veel gebruik van meditatie, queestes, stilte wandelingen en innerlijke reizen. Wij zullen tijdens de spirituele reis de voetsporen volgen van de magie en bezoeken onder voorbehoud onderstaande plaatsen. 

  

Minerve en Montségur

 

Twee prachtige leefgebieden van de Katharen in geweldige natuurlijke omgevingen. Plaatsen waar hun energie nog sterk voelbaar is. Minerve heeft een prachtige stroom waar zegeningen hebben plaatsgevonden tijdens vorige reizen. Montségur is een mystieke plek vol magie. 

 

 

 

Rennes-le-Chateau en Rennes-les-Bains

We vervolgen onze route naar het beroemde gebied van Rennes-le-Château. Bekend als plaats vol mysterie rondom de zoektocht naar de heilige graal en waar een priester een prachtige plek heeft gecreëerd ter ere van Maria Magdalena. Nabij Rennes-le-Chateau en Rennes-les-Bains is een prachtig waterbekken waar Maria Magdalena zou hebben gepredikt. De fontein der liefde. Zeer de moeite waard! 

 

 

Saint-maximin-la-Sainte-Baume

Rondom deze plek is een fantastische grot te vinden. Via een prachtige bos komen we bij een mysterieuze plek. Ook bezoeken we de basiliek met zijn mooie serene energie. Een fijne afsluiting van een mooie reis.  

De praktische zaken

Deze reis staat voorlopig niet gepland.