Spirituele reis Schotland

Onze allereerste reis en we organiseren haar nog steeds; de auto- en bootreis naar het prachtige Schotland. We gaan op pelgrimage langs Melrose, Roslin, Oban en de eilanden Mull, Iona en Staffa aan de westkust van Schotland en op de terugreis bezoeken we een mystieke plaats nabij Loch Lomond en varen we weer terug naar huis.

De reis stelt je in staat veel balast over boord te werpen en helemaal thuis te komen bij jezelf. Een reis boordevol prachtige krachtplaatsen en schitterende natuur. Een reis die je hart verder zal openen en haar doet zingen, omdat je je zo verbonden met je ware zelf voelt. De eilanden zijn werkelijk magisch en de vele mensen die er geweest zijn, worden diep geraakt door de schoonheid ervan.

Deze reis is een ware pelgrimstocht van de oost- naar de westkust van Schotland en weer terug naar huis en je zult ontdekken dat je bent veranderd en verrijkt zodra je weer voet op Hollandse bodem zet. De prachtige plekken die we bezoeken kunnen niet anders dan je ondersteunen je ware zelf te ontmoeten en je hart te openen. 

Een spirituele reis is een reis voorbij het ego, een reis waarbij je aansluit op een hoger goed. Dat betekent dat we ons met het programma laten leiden door intuitie en gidsen en dat we de tarot, de drum en symboliek gebruiken om met het onbewuste te communiceren. Door op het hoger goed aan te sluiten, word je in de gelegenheid gebracht te transformeren; een prachtige groeikans.

 

 

 

Reisbeschrijving

De plaatsen die we bezoeken liggen niet vast. We kunnen je wel zeggen dat we reizen per auto's en boot van IJmuiden naar het schitterende Melrose, Roslin en via prachtige natuurroutes naar Oban aan de westkust van Schotland. Daarna begint de magie pas echt, want zodra we de kust achter ons hebben gelaten worden we begroet door de mystiek van de Binnen Hibriden Eilanden Mull, Iona en Staffa. De eilanden zullen je qua natuur al diep ontroeren, laat staan de energie die op de diverse eilanden voelbaar is. Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, versteend hout, rotspartijen, prachtige stenen en steenstranden en heel veel natuurlijke pracht. Energetisch vind je op de eilanden informatie over Atlantis en Lemurië en je hart zal herinneringen kunnen ophalen en weten welke informatie jou daar wacht. Op de terugweg bezoeken we een mystieke plek aan Loch Lomond voor integratie van alles wat je hebt kunnen ervaren en nemen we de boot weer naar huis.

Deze reis is een spirituele reis die je zal verwonderen, raken in je essentie en je dichter bij jezelf zal brengen.

Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, prachtige stenen, stranden en vulkaaneilanden. Energetisch vind je op de eilanden informatie over Atlantis en Lemurië en je hart zal herinneringen kunnen ophalen en weten welke informatie jou daar wacht. Het is een spirituele reis die je zal verwonderen, raken in je essentie en je dichter bij jezelf zal brengen. Deze reis zal in de toekomst zeker nog eens op de agenda staan.

Impressies spirituele reizen

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een reisverslag, reacties van deelnemers en foto's gemaakt door deelnemers en onszelf. Laat je inspireren door de verhalen en foto´s en blijf kijken want de informatie zal nog uitgebreid worden.

Reacties deelnemers

Wat een prachtige eilanden zijn Iona en Staffa. Het was thuiskomen.

De reis naar Schotland met Theo en Erica is voor mij enorm waardevol gebleken. Dit had onder andere te maken met de liefdevolle begeleiding, het samen ontdekken van prachtige plekken, plezier en lichtheid maar ook alle ruimte en bedding voor het duidelijk worden van oude patronen die niet meer passend zijn voor mij. Ik kijk met dankbaarheid op deze reis terug en ga graag weer mee met Theo en Erica op een volgende reis! Iris.

Ik ben Theo en Erica dankbaar voor hun zorgvuldige manier van werken, de veiligheid die zij bieden en de plekken waar ze ons heenbrengen.

Deelnemers over de spirituele reis

Wat een prachtige eilanden zijn Iona en Staffa. Het was thuiskomen!

Ik weet nu wat toewijding betekent voor mezelf.

 

Ik ben Theo en Erica dankbaar voor hun zorgvuldige manier van werken, de veiligheid die zij bieden en de plekken waar ze ons heenbrengen.

 

De praktische zaken

De spirituele reis naar Schotland vindt plaats van 8-18 september. We verblijven in hostels, eenvoudige groepsaccomodatie met gelegenheid tot zelfvoorziening zodat we de prijs relatief laag kunnen houden.

Deelname, inclusief overnachting en boottochten kost 1095 euro.

 

Bijkomende kosten zijn zakgeld voor eten, drinken, entree en benzine (150 pond ). Als je je auto ter beschikking stelt voor deze reis en wilt rijden, ontvang je korting op deze reis en brandstof wordt vanuit het zakgeld betaald.