Spirituele reis Schotland

De spirituele reis naar Schotland was de allereerste reis die we organiseerden. Het is zo'n prachtige reis, dat we haar nog steeds opnemen in ons programma en ook jij deelgenoot kunt zijn van deze prachtige pelgrimage langs krachtplaatsen in Roslin, Oban en de eilanden Mull, Iona en Staffa aan de westkust van Schotland. De eilanden zijn werkelijk magisch en de vele mensen die er geweest zijn, worden diep geraakt door de schoonheid ervan.

 

De reis stelt je in staat vanuit verbinding met je hart, steeds de ballast over boord te werpen die je niet meer dient en zo helemaal thuis te komen bij jezelf. Een reis boordevol prachtige krachtplaatsen en schitterende natuur. Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, prachtige stenen, stranden en vulkaaneilanden. Energetisch vind je op de eilanden informatie over Atlantis en Lemurië en je hart zal herinneringen kunnen ophalen en weten welke informatie jou daar wacht. Het is een spirituele reis die je zal verwonderen, raken in je essentie en je dichter bij jezelf zal brengen. Een reis die je hart verder zal openen en haar doet zingen, omdat je je zo verbonden met je ware zelf voelt. Je zult ontdekken dat je verandert gedurende de tocht, die je steeds dieper bij jezelf brengt. De prachtige plekken die we bezoeken kunnen niet anders dan je ondersteunen je ware zelf te ontmoeten en je hart te openen. 

 

Reisbeschrijving

Een spirituele reis is een reis voorbij het ego. Een reis waarbij we aansluiten op universeel bewustzijn en we ons laten leiden door intuïtie, wijsheid en gidsen. Ondanks een vooropgezet programma kan het dus heel goed zijn dat we naar andere plaatsen worden geleid. Deze houding leidt tot de mooiste ervaringen en prachtige magische momenten is onze ervaring. Door op liefde en wijsheid aan te sluiten, word je in de gelegenheid gebracht te transformeren; een prachtige manier om te groeien. 

 

Na de landing in Edinburgh zullen we eerst settelen op de eerste slaapplaats, dieper kennismaken en verbinden en mediteren op het thema van de reis met het gezelschap dat we zijn. Elke groep is uniek en brengt eigen kwaliteiten in, die gekend willen worden. Na deze aankomst gaan we de tweede dag op weg naar het magische Roslin om de prachtige abdij te bezoeken. De abdij is een schitterend bouwwerk boordevol prachtige en diepe symboliek. Minstens zo magisch is de natuur erom heen. Als je het bewustzijnsveld van de natuur opent in jezelf, dan valt er veel te zien en te beleven.  

We reizen vanuit Roslin via prachtige natuurroutes naar Oban aan de westkust van Schotland. Daarna begint de magie pas echt, want zodra we per boot het grote eiland achter ons laten, worden worden we begroet door de mystiek van de Binnen Hybriden Eilanden Mull, Iona en Staffa. De eilanden zullen je qua natuur al diep ontroeren, laat staan de energie die op de diverse eilanden voelbaar is. Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, versteend hout, rotspartijen, prachtige stenen en steenstranden en heel veel natuurlijke pracht. 

 

Een paar reiservaringen

"De reis naar Schotland met Theo en Erica is voor mij enorm waardevol gebleken. Dit had onder andere te maken met de liefdevolle begeleiding, het samen ontdekken van prachtige plekken, plezier en lichtheid maar ook alle ruimte en bedding voor het duidelijk worden van oude patronen die niet meer passend zijn voor mij. Ik kijk met dankbaarheid op deze reis terug en ga graag weer mee met Theo en Erica op een volgende reis!" Iris.

 "Ik ben Theo en Erica dankbaar voor hun zorgvuldige manier van werken, de veiligheid die zij bieden en de plekken waar ze ons heenbrengen."

"Ik weet nu wat toewijding betekent voor mezelf. Hoe groots het is mijn wijsheid te volgen."

De praktische zaken

De spirituele reis naar Schotland vindt plaats 13 -22 september 2024. We verblijven in eenvoudige groepsaccommodaties met gelegenheid tot zelfvoorziening. Houdt er rekening mee dat we gedurende de reis een dieet volgen om de energieën beter te kunnen opnemen in ons systeem. Maaltijden zullen vegetarisch/veganistisch zijn en we nuttigen geen alcohol en andere drugs. 

 

Deelname  bedraagt  €1795, -

 

 Inclusief

- deelname spiritueel programma

- autohuur

- overnachtingen in 2 of meerpersoonskamers

- boottochten

 

 Exclusief

- vlucht naar Edinburgh

- zakgeld voor eten, drinken, brandstof en entreegelden (250 pond)

- trip naar Staffa (35 pond)