Spirituele reis Ardennen

Wie reist naar de Ardennen weet dat er oneindig veel mooie natuurplekken en krachtplekken zijn te vinden, waar je tot rust kan komen. Plekken waar je je hart kunt ophalen, stilte je omringd en je intuïtie weer hoorbaar wordt. In deze reis verdiep je je contact met de natuur en voel je je weer verbonden. De natuur is de grote leermeester op deze reis. Deze reis is een ontdekkingstocht naar jouw verbinding met de natuur. Wil je haar versterken, verstevigen, verzachten, verbeteren, bestendigen? Reis dan met ons mee. 

 

We bezoeken krachtige velden waar natuurwezens actief zijn en je boodschappen influisteren, we maken verbinding met oude, wijze aardevelden, die je bedding geven en ondersteunen op je pad. We bezoeken oude krachtplekken van de Druïden, die je helpen oprijzen uit het dagelijks bewustzijn en we delen in elkaars wijsheid om verder te ontwaken.  

 

Reisbeschrijving

In deze dagen bezoeken we de omgeving van Heyd. In dit kleine plaatsje vinden we menhirs en megalieten uit de ijstijd. Ze liggen verscholen in prachtige energievelden, waar we ons zullen verbinden met de natuur. Elke dag bezoeken we een ander gedeelte met ook gelijk weer heel andere energie. Ook Wéris zal niet ontbreken. Rondom dit dorp zijn de Druïden krachtplaatsen sterk vertegenwoordigd. Er zijn stenen die diep verbinden met jezelf en vandaaruit met andere werelden. Magisch zijn ze! 

De praktische zaken

Deze reis staat gepland voor april 2022. We zijn elke dag buiten. Wandelend en soms rijdend verplaatsen we ons naar de diverse mooie plekken. We slapen in een huis of hoeve waar we gezamenlijk vegetarisch eten bereiden (geen vlees en vis) en slapen op slaapkamers geschikt voor meerdere personen. Twee weken voor aanvang ontvang je van ons een paklijst.

 

Theo en Erica bereiden ceremonies voor gericht op de thema's die spelen en die je helpen loslaten, verruimen, in stilte te gaan en wat nodig is.

 

Deelname aan deze reis naar de Ardennen bedraagt € 495,- inclusief drie overnachtingen. Ontbijt, lunch en diner betalen we uit een gezamenlijke pot. Als je geen vervoer tot je beschikking hebt, maken we een gezamenlijk reisplan.