Spirituele reis Ardennen

In deze vijfdaagse reis staat de verbinding met de natuur centraal. De natuur is een prachtige spiegel en geeft je een heerlijk rustpunt. Zij is een geweldig luisteraar en helpt je te bezinnen, op te laden en verbinding  te maken met jouw unieke kern; jouw natuur. Deze reis geeft je aarding, rust, saamhorigheid, bedding in jezelf en inzicht.

 

Vanuit een eenvoudige basis maken we uitstapjes in de natuur. Meditaties, alledaagse ceremonies en Sjamanistische ceremonies helpen je de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen. Dat we slapen in een eenvoudige accommodatie, wellicht koken op open vuur en verblijven op plekken van aarde, water, vuur en lucht maakt dat we gezamenlijk afdalen naar een dieper weten, een krachtiger voelen.

 

Eenmaal in balans bezoeken we krachtplekken waar je intuïtie verder kan ontwaken en je geïnspireerd raakt. De plek waar we verblijven is rondom Neolithisch gesteente met oude Keltische krachtplaatsen, die we zeker zullen bezoeken.  Plekken waar je je hart kunt ophalen, stilte je omringd en je intuïtie weer hoorbaar wordt. In deze reis verdiep je je contact met de natuur en voel je je weer verbonden. De natuur is de grote leermeester op deze reis. Deze reis is een ontdekkingstocht naar jouw verbinding met de natuur. Wil je haar versterken, verstevigen, verzachten, verbeteren, bestendigen? Reis dan met ons mee. 

 

 

Reisbeschrijving

In deze dagen bezoeken we de omgeving van Heyd. In dit kleine plaatsje vinden we menhirs en megalieten uit de ijstijd. Ze liggen verscholen in prachtige energievelden, waar we ons zullen verbinden met de natuur. Elke dag bezoeken we een ander gedeelte met ook gelijk weer heel andere energie. Ook Wéris zal niet ontbreken. Rondom dit dorp zijn de Druïden krachtplaatsen sterk vertegenwoordigd. Er zijn stenen die diep verbinden met jezelf en vandaaruit met andere werelden. Magisch zijn ze! 

De praktische zaken

Deze reis staat gepland van 9 - 13 oktober 2023. We zijn elke dag buiten. Wandelend en soms rijdend verplaatsen we ons naar de diverse mooie plekken. We slapen in een huis of hoeve waar we gezamenlijk vegetarisch eten bereiden (geen vlees en vis) en slapen op slaapkamers geschikt voor meerdere personen. Twee weken voor aanvang ontvang je van ons een paklijst.

 

Theo en Erica bereiden ceremonies voor gericht op de thema's die spelen en die je helpen loslaten, verruimen, in stilte te gaan en wat nodig is.

 

Deelname aan deze reis naar de Ardennen inclusief verblijf bedraagt € 695,-. 

De maaltijden bedragen € 55,- voor alle dagen.

Bij opgave voor 1 augustus ontvang je € 70,- korting.