Zweethut retraite

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie en moeder aarde klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming op je hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze retraite gaan we de verbinding met jezelf verstevigen en laten we los wat niet meer bijdraagt. Met behulp van oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf. Tijdens deze dagen maken we een verbinding met onze essentie en de diepere verlangens in ons. Wat wil verder tot bloei komen in jou vanuit je hartsverlangen? We nemen je mee op sjamanistische meditatie en drumreizen om in verbinding te komen met je verlangen en je krachtbronnen. We gaan gezamenlijk de zweethut ceremonie vorm geven en we vieren tot slot je wedergeboorte. Voor deze prachtige ceremonie hebben Theo en Erica een zweethut gebouwd op de locatie in Zeeland. 

 

Programma

De eerste dag staat in het teken van kennismaking en het verbinden met je verlangen. Wat wil je ten diepste? Met behulp van meditatie en drumreis geven we deze les vorm. De tweede dag staat in het teken van de zweethut. De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. Er zijn vele tradities met elk hun eigen gebeden, gezang en rituelen. We hebben met diverse tradities kennis gemaakt en kiezen vanuit hun hart voor een eigen vorm met alle respect voor degene die hen zijn voorgegaan. De zweethut en de ceremonie is een moment van bezinning. We komen bij elkaar om dieper contact te maken met Moeder Aarde, Spirit, de Kosmos, de windrichtingen, de elementen en zo de verbinding met onszelf te verstevigen. We zijn samen en we zijn al-een in onze ervaringen en worden gedragen door het veld van universele liefde. Daarin kan het niet anders dan dat je weer dieper de verbinding met jezelf kan ervaren. De derde dag gebruiken we voor het vieren van de wedergeboorte en afronding van de dagen.

 

Praktische gegevens

Deze workshop geven we een paar keer per jaar in Retraitecentrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland. Het is onderdeel van een all-in programma gericht op leven uit hartskracht gefaciliteerd door FitBodyMind

 

We zullen er weer een hut geven van 8 - 10 maart. Je bent van harte welkom in onze hut of op andere momenten in de hutten die worden gegeven door collega's. Meer info vind je hier

 

Deelname is op basis van volpension met vegetarisch (voornamelijk) biologische keuken.

Tarieven: tussen  € 395 en € 565 afhankelijk van type kamer en sanitair. 

FitBodyMind biedt tijdens dit weekend een wellness concept aan voor de momenten dat je vrijetijd hebt. Deze wellness bestaat uit wellnessfaciliteiten sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide. Tevens kun je wandelen aan zee, fietsen op een leenfiets en relaxen. Er bestaat ook de mogelijkheid een individuele behandeling te boeken met onder andere massage, rebalancing of privé-coaching.