Spirituele reis Magisch Ierland

Ierland, het land van vier seizoenen op een dag is een waar paradijs voor mensen die zich verbonden voelen met de ruige natuur. Voor mensen die zich thuis voelen bij natuurreligie en oude legendes en mythes. Op deze reis reizen we van het oosten van het land naar het westen, maken we verbinding met Keltische Godinnen, met Gaia en met pure liefdesenergie, zodat de magie in jou tot leven komt. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe bijzondere momenten de reis steeds weer kleuren.  

 

Reisbeschrijving

We bezoeken verschillende plaatsen en reizen via Newgrange, Tara Hill en Kildare naar de navel van Ierland. Een plek waar pure liefde van GAIA voelbaar is. Dit is Uisneach, een bijzondere plaats! We reizen verder naar Doolin en prachtige plekken aan de westkust. 

We reizen van de Oostkust naar de Westkust van het magisch Ierland en bezoeken krachtplaatsen die omhuld zijn met mythen en legendes. Ierland staat er bol van. Godinnen komen aan het woord, pure liefdesenergie zal voelbaar zijn en rituelen zullen helpen om de magie in ons tot leven te brengen. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe duaal soms de plaatsen zijn die we bezoeken. Steeds kiezen voor het licht, zonder bang te zijn voor het duister..

 

We bezoeken verschillende plaatsen en een ervan is de navel van Ierland. Een plek waar pure liefde van GAIA voelbaar is. Dit is Uisneach, een bijzondere plaats! Verder zullen we Newgrange, Hill of Tara, Loughcrew Cairns, Burren Trail met dolmen en grotten en de kliffen van Moher bezoeken en zien wat daar te ervaren is voor ons.

 

De praktische zaken

Deze reis willen we maken in mei 2018. We reizen van 19-27 mei 2016. We vliegen via Eindhoven naar Ierland en vervolgen per huurauto onze weg. We verblijven in hostels (in Oldcastle en Doolin) waar we zelfvoorzienend zijn en zelf samen zorgen voor ons eten. We slapen op meerpersoonskamers en houden daarmee de prijs betaalbaar.

Deelname bedraagt 995 euro inclusief vlucht met handbagage, huurauto, verblijf en deelname. Bijkomende kosten zijn voor entree, eten & drinken, brandstof en komen meestal uit op 150 euro.

 

Tegen meerprijs is het mogelijk een een- of tweepersoonskamer te boeken en ruimbagage mee te nemen.