Spirituele reis Magisch Ierland

Ierland, het land van vier seizoenen op een dag is een waar paradijs voor mensen die zich verbonden voelen met de ruige natuur. Voor mensen die zich thuis voelen bij natuurreligie en oude legendes en mythes. Op deze reis reizen we van het oosten van het land naar het westen, maken we verbinding met Keltische Godinnen, met Gaia en met pure liefdesenergie, zodat de magie in jou tot leven komt. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe bijzondere momenten de reis steeds weer kleuren.  

 

Reisbeschrijving

We bezoeken verschillende plaatsen en reizen via Newgrange, Tara Hill en Kildare naar de navel van Ierland. Een plek waar pure liefde van GAIA voelbaar is. Dit is Uisneach, een bijzondere plaats! We reizen verder naar Doolin en prachtige plekken aan de westkust. 

We reizen van de Oostkust, via het zuiden naar het Zuidwesten van het magisch Ierland en bezoeken krachtplaatsen die omhuld zijn met mythen en legendes. Ierland staat er bol van. Godinnen komen aan het woord, pure liefdesenergie zal voelbaar zijn en rituelen zullen helpen om de magie in ons tot leven te brengen. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe duaal soms de plaatsen zijn die we bezoeken. Steeds kiezen voor het licht, zonder bang te zijn voor het duister..

 

We bezoeken verschillende plaatsen en een ervan is de navel van Ierland. Een plek waar pure liefde van GAIA voelbaar is. Dit is Uisneach, een bijzondere plaats! Verder zullen we Newgrange, Hill of Tara, Loughcrew Cairns, Bridget well in Kildare, steencirkels in Cork en Kerry en Skellig Michael. 

 

De praktische zaken

De spirituele reis naar Ierland vindt plaats van 15 t/m 24 mei 2020. We verblijven in eenvoudige groepsaccommodaties met gelegenheid tot zelfvoorziening. Houdt er rekening mee dat we gedurende de reis een dieet volgen om de energieën beter te kunnen opnemen in ons systeem. Maaltijden zullen vegetarisch/veganistisch zijn en we nuttigen geen alcohol en andere drugs. 

 

Deelname  bedraagt € 1295,-.

 

 Inclusief

- deelname spiritueel programma

- autohuur en brandstof

- overnachtingen in 2 of meerpersoonskamers

 

 Exclusief

- vlucht naar Dublin

- zakgeld voor eten, drinken en entreegelden (200 euro)

- entreegelden Newgrange en Skellig Michael (max 150 euro)