Onze visie

Magische reizen wil haar medereizigers en deelnemers in verbinding brengen met de natuurlijke magie in en om ons heen. De zichtbare en onzichtbare wereld herenigen in ons bewustzijn en vandaaruit in ons leven. We willen bijdragen aan het verbinden van kosmische aarde krachten in ons hart en in dat van onze deelnemers, zodat we in afstemming leven met een licht en liefdevol bewustzijn dat in en om ons heen resoneert. Elk mens is in potentie een krachtige intermediair voor het creëren van een hemel op aarde. Kun je nagaan hoe hemels het kan worden als we als groep een oneindig groot bewustzijn bereiken en weten te manifesteren. 

 

We streven in onze reizen naar afstemming op het hoger plan voor de reis. We reizen met die missie en de toewijding van elke deelnemer hierop is cruciaal. Het hoger of kosmische plan ontvouwt zich gedurende de reis en helpt je om op een transpersoonlijke wijze te reizen. We hebben geen vast dagprogramma, omdat het programma zich aandient vanuit afstemming op het kosmische plan. Dat doen we door ons gevoel te volgen, af te gaan op onze intuïtie, de symboliek uit bijvoorbeeld dromen en boodschappen vanuit de tarot. Het maakt onze spirituele reizen een ware ontdekkingsreis.

 

We werken vanuit Oneness; waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Als we er in een spirituele reis in slagen met elkaar afgestemd te zijn op en toegewijd zijn aan dat hogere plan dan brengen we Harmonie, Liefde, Licht, Helderheid, Vreugde en zo veel meer. Elk groepslid kan bijdragen aan deze Oneness en de wereld helpen verlichten door dieper in contact te zijn met zijn of haar eigen essentie gedurende de spirituele reizen.