Zelfgenezing en het medicijnwiel

Op deze dag gaan we aan de slag met een prachtig sjamanistisch ritueel dat al duizenden jaren oud is. We gaan werken met het medicijnwiel. Een medicijnwiel is een cirkelvormige krachtplaats dat kringloop van het leven en de schepping symboliseert. Het is samengesteld uit 36 stenen die elk hun eigen plek en betekenis hebben in het wiel en in jouw leven.

 

Door dit medicijnwiel te lopen ontvang je boodschappen om onderdelen van je leven te helen. Daar waar het blokkeert, kan het weer gaan stromen. Ook leer je welke elementen je kunnen helpen en welke krachtdieren je ondersteunen bij dit proces.

 

In de middag maken we met alle deelnemers een mythische reis in de spiritboat naar het spirituele eiland Avalon. De Spiritboat is een hele oude sjamanistische methode die over de hele wereld in verschillende culturen wordt gebruikt om jezelf te genezen en krachten te centraliseren. Door de intentie zal de boot de groep energetisch naar een hogere dimensie verplaatsen. Hierdoor krijg je meer inzicht in het levensdoel van jouw ziel.

 

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven door Theo in samenwerking met Eva Cochius van Klaver 4 coaching. Het wordt gehouden op 19 mei 2022 van 10.00 tot 17.00 uur in de duinen van Schoorl bij spiritueel centrum Heel en Al. Deelname bedraagt 160 euro. De lunch maken we samen 'pot luck'.