Spirituele reis Malta & Gozo

Malta en Gozo zijn prachtige godinneneilanden en zeer interessant om te bezoeken omdat de energie er nog zo goed voelbaar is. Er zijn vele tempels ter verering van de moedergodin, meer dan 5000 jaar oud en vol mysterie. Ze zijn ouder dan de Egyptische piramiden en ouder dan Stonehenge. De verering van de moedergodin, de onvoorwaardelijke liefde van het vrouwelijke aspect toont zich in prachtige beelden, in de natuur en in oude offerplekken.  Geen wonder dat je op deze plaatsen enorme transformaties kan ervaren in het openen van je hart, het doorstromen van je energiesysteem en het vinden van een stevige bedding in jezelf.

Reisbeschrijving

Als de Godinnen ons gunstig gezind zijn, ontwaakt de beroemde Sleeping Lady en geeft ze haar wijsheid door. Ook deze reis kenmerkt zich niet door een vast programma. We stemmen het programma af op het hoger plan voor de reis waar we intuïtief op afstemmen. Elke keer is deze reis weer een totaal nieuwe reis vol mogelijkheden en magie. Toch zijn er altijd wel een aantal vaste onderdelen, die we bezoeken. In een grotkapel bezoeken we de zwarte madonna. We maken verbinding met het heilig water van de oermoeder, dat stroom in een kleine, intieme kapel waarin de zwarte madonna wordt geëerd. Ook ontbreken de karrensporen of de cart ruts niet. Op deze energetisch krachtige plek maken we een diepe verbinding met een groot mysterie. Er zijn veel legenden over deze plek en jij kunt zelf ervaren welke waarheid de jouwe is. Tempels ontbreken uiteraard niet aan het programma. Meestal slaan we de toeristische tempels over en gaan we naar plekken waar de energie nog ongerept is; een steencirkel, een oude initiatieplek voor vrouwen en zo meer. 

 

Stalagmieten en stalagtieten

Langs een wenteltrap die je diep de aarde in brengt belanden we in het hart van moeder aarde met prachtige creaturen van moeder natuur. Gestolde druppels van miljoenen jaren oud, die prachtige sculpturen hebben doen ontstaan. Malta en Gozo hebben prachtige kustlijnen en we zullen een groot aantal bezoeken om te genieten van zonsop- en ondergang. Ook gaan we op weg naar een 2000 jaar oude pelgrimsroute op Malta. Daar vinden we dolmen, vruchtbare heilige geometrie van de honingbijen, een carobeboom van 1000 jaar oud en oude graven. Op deze trail zullen we aantal ceremonies houden ten behoeve van de moedergodin. Op Gozo gaan we naar de Calysocave. Hier werd de god Poseidon gevangen gehouden door de nymph Calypso. Na 7 jaar wist hij zich te bevrijden en kon hij terugkeren naar zijn geliefde. Op deze plek kun ook jij je bevrijden!

 

Voor ons is deze reis ook heel bijzonder, omdat we elkaar op Malta hebben leren kennen en voorbij het ego in elkaars ziel hebben kunnen kijken. 

 

De praktische zaken

De spirituele reis naar Malta & Gozo staat niet gepland in 2023