Spirituele pelgrimsreis naar Engeland

Elke pelgrim zal eens in zijn leven op weg gaan naar Zuidwest Engeland. Er is zoveel rijkdom in dit land, zoveel te ervaren in de duizenden jaar oude steencirkels. Er zijn echt zoveel connecties te maken. Ongekend!

 

Onze reis start in Tintagel waar de ruïne van Camelot te vinden is.Nabij vind je duizelingwekkende kliffen, de grot van Merlijn en een magisch sprookjespad en rituele bron. Een reiniging voor we naar Avalon afreizen en de Godinnen en de priester(es) in ons ontwaken. We bezoeken de Tor, Chalice Well en White Spring. Volop inspiratie en omdat we zo houden van magie, gaan we naar Avebury en haar mystieke wijsheid.

 

De magie van Engeland is bij velen bekend. Daar waar de oude natuurreligies het Christusbewustzijn voorgingen en waar leven vanuit liefde voor alles wat leeft een kernbegrip is. Op onze reis nemen we je mee van Camelot naar Avalon, van waterbron naar waterkrachtplek en van krachtplaats naar krachtplaats. Er zijn er zoveel in Engeland. Er is zoveel rijkdom in dit land met zijn vele legendes rondom Merlijn, Arthur, Lancelot & Guinevere, Avalon en haar (hoge)priesteressen en de aanbeden Godin. Er is zoveel te ervaren in de duizenden jaar oude steencirkels van Stonehenge en Avebury. Er zijn zoveel connecties te maken en er is zo oneindig veel magie. We reizen naar het zuiden van Engeland en nemen je graag mee. 

Reisbeschrijving

Onze reizen kenmerken zich niet door een vast programma. We stemmen het programma af op de energie van de plekken en de thema's die de deelnemers (on)bewust inbrengen. In ons blog kun je de impressie lezen van de reis. Wij zullen tijdens de spirituele reis de voetsporen volgen van de magie en bezoeken onderstaande plaatsen.

 

Tintagel

Aan de westkust van Engeland bevinden zich ruige kusten en kliffen, waar je de kracht van de natuur erg sterk kunt ervaren. Op één van de kliffen is Camelot gebouwd, de geboorteplaats van koning Arthur, waar we op bezoek gaan. In de nabijheid vind je de grot van Merlijn, de magiër die reist door de werelden van het onbewuste. De prachtige benedenwereld van feeën, kabouters en natuurwezens vinden we op een prachtig pad naar een magische waterval.

 

Glastonbury

Op weg naar Glastonbury maken we een stop bij een oude ruïne Burrow Mump genaamd; een heerlijke plek met verrassende energie. In het prachtige plaatsje Glastonbury, het oude Avalon, bezoeken we diverse plaatsen zoals de Lady's Chapel, Chalice Well en de Tor. We houden ceremonies op deze bijzondere plaatsen om je te helpen herinneren hoe we ooit leefden afgestemd op het ritme van de natuur.

 

Avebury

Oeroude wijsheid en een enorme dosis magie wacht op ons in Avebury. Een magische steencirkel in een magisch natuurgebied. Het is een ware ontdekkingsreis om contact te maken met een oeroud veld van wijsheid. 

De praktische zaken

De reis staat voorlopig niet ingepland.