Thuiskomen bij je essentie

In deze vijfdaagse reis gaan we de diepte in en verkennen we diverse lagen van ons onderbewustzijn. We duiken naar de kern van je wezen. Die prachtige parel van licht en liefde, die we allemaal zijn, elk op een unieke manier. Niet alleen maak je verbinding met je kern en kun je ervaren wie je ten diepste bent. Ook boren we stevige hulpbronnen aan, die je ondersteunen vanuit je kern te leven. Het is heel krachtig om je eigen innerlijke stroom te vergroten in een liefdevolle bedding van jouw helpers, Moeder Aarde en het universum. Transformeer mee en kom weer dieper in verbinding met jezelf en jouw kwaliteiten.

 

Wil je je dagelijkse bewustzijn verruimen? Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? Dan ben je met deze intensive aan het juiste adres. We nemen je mee op een bewustzijnsreis, door lagen van je bewustzijn, die je niet elke dag bezoekt. We nemen je mee in de natuur en haar stilte en veelzeggendheid. We nemen je mee in meditaties en visualisaties en brengen je naar jouw essentie. Dat klinkt misschien spannend, maar de bedding van veiligheid, licht en liefde die we bieden, maakt de transformatie aangenaam en helend.

 

Sjamanistische ceremonies

Deze reis is opgebouwd uit sjamanistische ceremonies. In het sjamanisme wordt gewerkt met diverse werelden van bewustzijn, waaronder de benedenwereld, de middenwereld en de bovenwereld. In elke wereld zit wijsheid verscholen waarmee je verbinding maakt en waarvanuit je kracht ontvangt. We maken drum- en dansreizen voor een stevige bedding en aanboren van hulpbronnen, we houden ceremonies met water, vuur, aarde en lucht, gebruiken de talking stick voor deelrondes, voeren reinigingsrituelen uit en we maken gebruik van de helende kracht van kristalenergie en aura- en chakrahealing. Uiteraard verblijven we veel in de helende krachten van de natuur. 

 

De praktische zaken

Deze reis staat gepland voor augustus 2022 in Opoeteren in België. Kasteel de Schans biedt ons een eenvoudige, ruime werkruimte met slaapzaal en de mogelijkheid tot kamperen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers kan het zijn dat we een andere ruimte huren.

Deelname aan de workshop bedraagt € 695,- all in.