Workshops

Naast de prachtige spirituele reizen, organiseren we ook workshops voor groei in je bewustzijn. Momenten waarop je verruimt in jezelf en waarin de natuur je leermeester is. Een prachtige wijze leermeester, die je helpt te herinneren aan je innerlijke kracht, de magie in jou en de afstemming op eenheid. 

 

Elke groei is een sprong in het duister,

een spontane, onopzettelijke daad zonder het voordeel van de ervaring.

~Henry Miller~

 

Zodra we het dagelijkse bewustzijn overstijgen en ons openstellen voor groei, ontstaat er magie. 'Magie is het moment waarop je bewustzijn een sprongetje maakt en een heel nieuwe wereld binnenstapt.' Er ontstaat een ruimere blik, ruimte voor creativiteit, ruimte voor een  nieuwe tijd en ongekende ervaringen. 

 

Dag workshops

We organiseren workshops van een dag(deel) waarin je een mooie innerlijke reis kan beleven. Soms door middel van meditatie, dan door een drumreis of door een dans. Alle actuele workshops vind je in de agenda.  

Intensives

In de meerdaagse trainingen nemen we je een paar dagen op reis. Je bent bezig met innerlijke groei door middel van energiewerk, sjamanistische rituelen en met de prachtige voedende ondersteunende aanwezigheid van de natuur. Kijk op Zweethut, Sjamanistisch ademwerkVerruim je hart, Winter Wende WijsheidTerug naar de natuur of Thuiskomen bij je essentie voor meer info.