Shamanic Journey

Shamanic Journey oftewel 'de reis van de Sjamaan' is een reis waarin je met behulp van de drum diverse bewustzijnswerelden kan bezoeken. Binnen het sjamanisme dat wij beoefenen leven we hier-en-nu in de middenwereld. We kunnen uitstapjes maken naar het verleden en de toekomst in deze middenwereld bijvoorbeeld om kindsdelen op te halen, wijsheid te vergaren of zielsdelen die als kind zijn afgestoten weer te omarmen.  Reizen naar de benedenwereld brengt je terug naar een aarde we vanuit eenheidsbewustzijn verbonden zijn met alles in en om ons heen. Een wereld waarin veel krachtdieren zich bevinden die ons ondersteunen op ons pad. De bovenwereld brengt ontmoetingen met spirituele begeleiders, het hoger zelf, de voorouders. 

 

Al die (on)bewuste werelden stellen je in staat om er gewoon even te zijn en te regenereren. Je kan er ook naartoe als je support nodig hebt, iets wil transformeren, antwoorden wil vinden. Kortom het is een bijzonder rijke en overvloedige wereld om mee in verbinding te zijn.  En op deze workshopdagen nemen we je mee op deze innerlijke reizen.  

Een Shamanic Journey is een dag met diverse ceremonies waaronder drumreizen, dans en natuurbeleving. We zullen altijd naar de benedenwereld reizen voor onze verbinding met Gaia en je krachtdier of krachtwezens die passen bij je intentie van de dag. De dagen staan in het teken van transformatie op een thema waar je ondersteuning bij zoekt. Afhankelijk van de onderwerpen van de deelnemers, krijgen de reizen verder vorm.

 

Het thema van 20 november is journey into the light.  

 

Praktische informatie

De Shamanic Journey is een workshop van 1 dag. Deze dag wordt gehouden in de yurt van Centrum Human Nature op 20 november 2021. We werken met maximaal 7 deelnemers. We werken gedurende deze dag van 10.00 - 17.30 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Deelname bedraagt € 125,-. 

 

Bij opgave ontvang je de verdere praktische informatie.