Sjamanistisch ademwerk

Adem is leven. Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen. Het Sjamanistisch Ademwerk is een prachtig ritueel voor transformatie.

 

Deze vorm van ademen is een sjamanistische methode voor zelfgenezing. Het is een methode die al eeuwen wordt gebruikt door culturen in verschillende delen van de wereld, zo hebben diverse antropologische studies uitgewezen. Dit vond plaats door diverse (genees)rituelen, gezangen en dans. Sjamanen en mystici gebruiken de adem al duizenden jaren om toegang te krijgen tot het genezende potentieel van een niet-gewone werkelijkheid.

In het proces van intensief ademen gedurende een langere periode verandert de chemie van jouw organisme zodanig dat geblokkeerde lichamelijke en emotionele energieën die samengaan met diverse traumatische herinneringen, kunnen worden opgelost. Deelnemers hebben toegang tot diepe sjamanistische reizen, herinneringen aan vorige levens, versmelten met de kosmische geest, vreugdevolle ervaringen en mystieke bewustzijnstoestanden. Andere ervaringen kunnen zijn: het opnieuw ervaren van de geboorte, het loslaten van energetische blokkades veroorzaakt door trauma's uit het verleden en het genezen van emotionele en fysieke aandoeningen.

 

Theo organiseert Sjamanistisch ademwerk in samenwerking met Eva Cochius. Gedurende deze dag maak je sjamanistische reizen, waarbij je je immuunsysteem en energiefrequentie verhoogt en je levenskracht volop gaat stromen.  

De praktische zaken

Deze workshop wordt gehouden op 21 maart 2024 van 10.00 tot 17.00 uur in de duinen van Schoorl bij spiritueel centrum Heel en Al. Deelname bedraagt 170 euro. De lunch maken we samen 'pot luck'.