Verruim je hart

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met jezelf en je hartkracht. Met behulp van krachtige energetische rituelen uit mysteriescholen en oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf. Earth meets sky in you. 

We laten je kennis maken met de praatstok ceremonie,dans- en ademceremonie, drumreizen en energetisch werk gebaseerd op de heilige geometrie. Je maakt vanuit je hartkracht verbinding met je levenskracht, met de natuur en met je essentie. Een prachtige innerlijke reis en transformerende retraite. We nodigen je uit je hartkracht te ervaren en het licht daarvan te laten stromen en gaandeweg de pijnlijke oude stukken in liefde los te laten. De onderstaande ceremonies maken onderdeel uit van het programma.

 

Praatstokceremonie

Het op een diepere laag van jezelf in respectvolle dialoog zijn met anderen is een helende manier van expressie geven aan je hart. Erica is door Canadese inheemse volkeren geïnitieerd in deze ceremonie en zal de ceremonie in een krachtig eenheidsveld laten plaatsvinden om dieper tot de kern van je hart te komen.

 

Drumreizen

Het ritme van de drum en de trilling die het teweeg brengt, brengt ook jouw (ziels)delen in beweging. We drummen in een ritme dat tot een lichte trancestaat leidt, die je in staat stelt om door lagen van je onderbewuste te reizen. In het Sjamanisme spreken we over benedenwereld, middenwereld en bovenwereld en in die werelden kan je je verbinden met krachtdieren, gidsen en overige hulpbronnen.

 

Zweethut ceremonie 

Deze ceremonie heeft een dipegaande reiniging op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is warm, krachtig en bijzonder om mee te maken. 

 

Sjamanistische trancedans

Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Dans heeft een belangrijke plaats in ceremonies van natuurvolkeren. Trancedans is een innerlijke dans, een eigen persoonlijke reis. Sjamanistische Trancedans is een innerlijke dans, waarbij de muziek je door alle lagen van je onderbewuste heen laat reizen. Een staat van bewustzijn waar je je opent voor verborgen innerlijke schatten. Sjamanistische Transdans is een dans met blinddoek voor. Je opent je daarmee voor je innerlijke wereld in een veilige setting. Wij creëren de randvoorwaarden van de veilige ruimte en in verband met de anderhalve meter regels dans je ook fysiek op je eigen afgebakende plek. Het geeft veiligheid, het geeft restrictie en dat kan allemaal transformeren in de dans.

 

Sjamanistisch ademwerk

Deze vorm van ademen is een sjamanistische methode voor zelfgenezing. Sjamanen en mystici gebruiken de adem al duizenden jaren om toegang te krijgen tot het genezende potentieel van een niet-gewone werkelijkheid.

In het proces van intensief ademen gedurende een langere periode verandert de chemie van jouw organisme zodanig dat geblokkeerde lichamelijke en emotionele energieën die samengaan met diverse traumatische herinneringen, kunnen worden opgelost. Deelnemers hebben toegang tot diepe sjamanistische reizen, herinneringen aan vorige levens, versmelten met de kosmische geest, vreugdevolle ervaringen en mystieke bewustzijnstoestanden. Andere ervaringen kunnen zijn: het opnieuw ervaren van de geboorte, het loslaten van energetische blokkades veroorzaakt door trauma's uit het verleden en het genezen van emotionele en fysieke aandoeningen.

 

Heilige geometrie en energiewerk

Heilige geometrie is de taal van het licht. Symbolen en vormen hebben hun unieke frequentie en werking. Het voelt heel anders om in een cirkel te staan, dan in een driehoek. Probeer maar eens uit. We maken tijdens de retraite krachtvelden gebaseerd op heilige geometrie om de ervaring van de ceremonie te verzachten, versterken of wat er nodig mocht zijn.

 

De praktische zaken

Deze workshop wordt gehouden van 6 - 9 juli 2023 in Retraitecentrum De Schouw in Schouwen, Zeeland. Het is onderdeel van een all-in programma gericht op leven uit hartskracht gefaciliteerd door FitBodyMind

 

Het verblijf is op basis van volpension met vegetarisch (voornamelijk) biologische keuken.

Tarieven: vanaf € 505 tot € 655. 

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamers (met of zonder badkamer) en camping

 

FitBodyMind biedt tijdens deze midweek een wellness concept aan voor de momenten dat je vrijetijd hebt. Deze wellness bestaat uit wellnessfaciliteiten sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide. Tevens kun je wandelen aan zee, fietsen op een leenfiets en relaxen. Er bestaat ook de mogelijkheid een individuele behandeling te boeken met onder andere massage, rebalancing of privé-coaching.