Drumreis Meditatie

Meditatie is er in veel soorten en maten en elke vorm van meditatie brengt je dichter bij jezelf en in een staat van rust en ruimer bewustzijn. Het heeft daarmee vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In onze meditaties stemmen we af op kristallijne bewustzijnsvelden en laten we ons meevoeren in velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld en stellen ons open voor inzichten, ontspanning en heling.

 

In 2022 werken we veel met de drum. De trilling van de drum en de resonantie op ons lichaam werkt aardend, rustgevend en altijd ook weer transformerend. We zullen ons richten op de verbinding met het energetisch hart van moeder aarde en de mysteries vanuit de kosmos. 

 

We houden de meditaties maandelijks, op de eerste woensdagavond van de maand. Wil je meedoen met een seizoen geef je dan hieronder op. Wil je een avond meedoen, zend ons dan een mailtje. Bij opgave ontvang je de praktische informatie. 

 

Data 2022: 5 jan, 2 feb, 2 mrt, 6 apr, 4 mei en 1 juni van 19.30 - 21.30 uur. De meditatie wordt gehouden in de yurt van Centrum Human Nature in Lunteren. Opgave voor de 6 avonden bedraagt € 75,-. Een losse avond bijwonen kost € 15,- .