Shamanic Holotropic Breathwork

Adem is leven. Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen. Het Sjamanistisch Ademwerk is een prachtig ritueel voor transformatie.

 

Holotropic Breathwork is een heel oude sjamanistische methode voor zelfgenezing. Het is een methode die al eeuwen wordt gebruikt door culturen in verschillende delen van de wereld, zo hebben diverse antropologische studies uitgewezen. Dit vond plaats door diverse (genees)rituelen, gezangen en dans. Sjamanen en mystici gebruiken de adem al duizenden jaren om toegang te krijgen tot het genezende potentieel van een niet-gewone werkelijkheid.

In het proces van intensief ademen gedurende een langere periode verandert de chemie van jouw organisme zodanig dat geblokkeerde lichamelijke en emotionele energieën die samengaan met diverse traumatische herinneringen, kunnen worden opgelost. Deelnemers hebben toegang tot diepe sjamanistische reizen, herinneringen aan vorige levens, versmelten met de kosmische geest, vreugdevolle ervaringen en mystieke bewustzijnstoestanden. Andere ervaringen kunnen zijn: het opnieuw ervaren van de geboorte, het loslaten van energetische blokkades veroorzaakt door trauma's uit het verleden en het genezen van emotionele en fysieke aandoeningen.

 

Theo organiseert Shamanic Holotropic Breathwork in samenwerking met Eva Cochius. Gedurende deze dag maak je sjamanistische reizen, waarbij je je immuunsysteem en energiefrequentie verhoogt en je levenskracht volop gaat stromen.  

De praktische zaken

Deze workshop wordt gehouden op 21 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in de duinen van Schoorl bij spiritueel centrum Heel en Al. Deelname bedraagt 160 euro inclusief een telefonisch nagesprek. Onze ervaring leert dat deelnemers het prettig vinden om na een intense ervaring er later nog even over van gedachte te wisselen. Theo of Eva zullen daarom na een week contact opnemen of je hier behoefte aan hebt. De lunch maken we samen.