Sjamanistische Transformatiedag

Deze dag staat in het teken van een aantal prachtige sjamanistische ceremonies. Samen gaan we op reis door de lagen van ons onderbewustzijn en met (gezamenlijke) drumreizen, met de praatstok delen wat er in essentie in je leeft en een ademreis. Je wordt uitgenodigd een diep verlangen rondom het thema te laten groeien en bloeien, zodat de oude huid loslaat en je weer een stap verder bent in je ontwikkeling.

 

Het thema van innerlijke vrijheid

Het maakt niet uit op welk gebied je naar innerlijke vrijheid verlangt, we onderzoeken in onze bewustzijnslagen de weg naar vrijheid. Onderstaande ceremonies ondersteunen het proces. 

Drumreizen

 

Het ritme van de drum en de trilling die het teweeg brengt, brengt ook jouw (ziels)delen in beweging. We drummen in een ritme dat tot een lichte trancestaat leidt, die je in staat stelt om door lagen van je onderbewuste te reizen. In het Sjamanisme spreken we over benedenwereld, middenwereld en bovenwereld en in die werelden kan je je verbinden met krachtdieren, gidsen en overige hulpbronnen.

 

Praatstokceremonie

Het op een diepere laag van jezelf in respectvolle dialoog zijn met anderen is een helende manier van expressie geven aan je hart. Erica is door Canadese inheemse volkeren geïnitieerd in deze ceremonie en zal de ceremonie in een krachtig eenheidsveld laten plaatsvinden om dieper tot de kern van je hart te komen.

 

Sjamanistische ademwerk

Deze vorm van ademen is een sjamanistische methode voor zelfgenezing. Het is een methode die al eeuwen wordt gebruikt door culturen in verschillende delen van de wereld, zo hebben diverse antropologische studies uitgewezen. Dit vond plaats door diverse (genees)rituelen, gezangen en dans. Sjamanen en mystici gebruiken de adem al duizenden jaren om toegang te krijgen tot het genezende potentieel van een niet-gewone werkelijkheid.

  

Praktische zaken

Deze dag houden we op 4 mei 20234 in Emst van 10.00 - 17.30.

Bij opgave ontvang je van ons de noodzakelijke info ter voorbereiding. 

Deelname bedraagt 170 euro.